Dr. Gyulai Rolland, onkológus-bőrgyógyász mutatja be videóról a melanoma szűrést a DermaPix rendelőbenHogyan történik rendelőnkben a melanoma szűrés?A melanoma szűrés minden rendelőnkben egy kifinomult digitális képalkotó-képanalizáló rendszerrel történik. A vizsgálathoz használt úgynevezett Fotofinder rendszer lelke egy nagy felbontású digitális kamera, amely standardizált módon képes a bőrről akár 70-szeres nagyítású felvételeket készíteni.

Az így kapott képeket számítógépen rögzítjük, azok adatbázisunkból évek múltán is visszakereshetők. Ezáltal lehetőségünk van az elváltozások időbeni követésére, a korábbi állapottal való részletes összehasonlításra.

A rendszer a melanoma felismerését és diagnosztizálását pontosabbá, a festékes anyajegyek rendszeres ellenőrzését hatékonyabbá teszi, és elősegíti a rosszindulatú daganatok korai felismerését és kiszűrését.

A Dermapix vizsgálat a bőr mikroszkópos vizsgálatán és az anyajegyek rendszeres ellenőrzésén alapul. Az ilyen jellegű szűréseknek a melanoma megelőzésében való hatékonyságát Ausztráliában és Új-Zélandon igazolták, ahol a melanoma gyakorisága kiemelkedően magas.

Számos tudományos közlemény, klinikai vizsgálat is alátámasztja a számítógépes anyajegyszűréssel elérhető magasabb diagnosztikus pontosságot. Ezáltal a melanoma felismerésének valószínűsége növekszik, míg a jóindulatú anyajegyek eltávolításából eredő felesleges sebészi beavatkozások száma csökken.


Melanoma szűrés ÁRAK >>>


Miért érdemes Önnek is melanoma szűrésre jelentkezni a DermaPix-nél?BIZTONSÁG
Rendelőinkben minden vizsgálatot kizárólag bőrgyógyász, onkológus szakorvosok végeznek. Számítógépes anyajegy vizsgálatunk 95% pontosságú.

AZONNAL
A melanoma szűrés után Önnek nem kell hetekig várnia az eredményre, mert azonnal, egyértelmű választ fog kapni szakorvosunktól arra a kérdésre, hogy el kell-e távolítatnia a problémás anyajegyet, vagy sem.

FELÁR NÉLKÜL
Kérdéses esetben, ha másodvéleményezés szükséges, nem számítunk fel felárat. Ilyen esetben akár 17 000 Forintot is megtakaríthat.

SZAKÉRTELEM
Munkatársaink több évtizedes klinikai tapasztalattal rendelkeznek, akik rendszeres meghívott előadók hazai és nemzetközi szakértői fórumokon és továbbképző tanfolyamokon. Így a magyarországi onkológus, bőrgyógyász szakorvosok meghatározó vélemény formálói közé tartoznak.

TAPASZTALAT
2005 óta több ezer melanoma szűrést végeztünk el rendelőnkben.

TELJESKÖRŰ
Nálunk az alapvizsgálattól kezdve a számítógépes értékelésig minden egy helyen történik.


Árak a rendelőinkben >>>

HOGYAN VEHETI ÉSZRE VESZÉLYES ANYAJEGYEIT
anélkül, hogy egy fillért is költött volna vizsgálatra?


 
Ingyenes Tanulmány
Otthoni Használatra
     
 
Ingyenes tanulmányunkkal szeretnénk megkönnyíteni
a bőrrák idejében történő felismerését.
 
     
     
  Tisztelettel,
az Ön egészsége szolgálatában:
 

 
Dr. Oláh Judit
Dr. Gyulai Rolland
Dr. Ócsai Henriette
 
         
 
Dr. Oláh Judit
Dr. Gyulai Rolland
Dr. Ócsai Henriette
 
 
Onkológus-Bőrgyógyász
Onkológus-Bőrgyógyász
Onkológus-Bőrgyógyász
 
         
         
         
 
Ingyenes tanulmányunkért kattintson ide >>>
 
HOGYAN VEHETI ÉSZRE VESZÉLYES ANYAJEGYEIT
anélkül, hogy egy fillért is költött volna vizsgálatra?ANYAJEGY VAGY MELANOMA?
Dr. Oláh Judit, onkológus,
bőrgyógyász tapasztalatai
és tanácsai
A DERMAPIXRŐL RÖVIDEN
Hogyan történik rendelőnkben a melanoma szűrés?A VIZSGÁLAT LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
Mi fog történni a rendelőben?

RENDELŐINK:
Baja, Budapest, Győr, Gyula, Pécs, Szeged

Copyright © 2011  www.anyajegy.hu | DermaPix Diagnosztikai Kft. | 6725 Szeged, Szabadsajtó u. 22. | 06 30 967 78 63dermapix@anyajegy.hu | Adószám: 1367701-2-06