Mi fog történni a rendelőben?ANYAJEGY VIZSGÁLAT LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

A DermaPix vizsgálatokat minden rendelőnkben kényelmes, barátságos környezetben végezzük.

Az orvosi vizsgálatot az Ön személyes adatainak a felvételével kezdjük. Ekkor az Ön nevét, TAJ-számát, telefonszámát, email címét írjuk fel.

Ez után kitöltünk Önnel egy olyan kérdőívet, amely az Ön rizikó tényezőinek a kiszámításához szükséges. A számítógép a kérdőív alapján kiszámítja az Ön személyes bőrrák rizikóját.

A rizikófaktort növeli ha Önnek korábban már volt bőrrákja, ha sok szabálytalan anyajegye van, ha sokat tartózkodik napon, vagy ha sokat szoláriumozik, ha immungyengítő gyógyszereket szed, ha Önnek világos a bőrtípusa, tehát kék-zöld a szeme, vagy vörös-szőke a haja.

Az anyajegy vizsgálatot a bőrrák kezelésében nagy tapasztalattal rendelkező bőrgyógyász-onkológus szakorvosok végzik. A vizsgálat három lépésből áll.

 • Elsőként bőrmikroszkóppal, vagy másnéven dermatoszkóppal átnézzük az Ön anyajegyeit.

 • Másodszor a teljes bőrfelületet fényképek sorozatával feltérképezzük, majd bejelöljük az anyajegyek pontos helyét. Ezeket a felvételeket később összehasonlítás céljából is felhasználjuk.

 • Harmadik lépésként valamennyi gyanús anyajegyről nagy felbontású bőrmikroszkópos felvételt készítünk, majd ezeket a képeket a számítógép speciális algoritmusa segítségével kielemezzük.
 • A vizsgálat végén részletes értékelést adunk az Ön bőrrák kockázatáról, és javaslatot teszünk a szükséges tennivalókra, például hogy, valamelyik anyajegyet el kell-e távolítani, vagy hogy milyen gyakran kell ellenőrzésre járni. Amennyiben szükséges, a további beavatkozások szervezéséhez is segítséget nyújtunk.

  Később a kontroll vizsgálat időpontjáról emailben értesítjük Önt.

  A kontroll vizsgálat során a gyanús anyajegyekről ismét nagy felbontású bőrmikroszkópos felvételt készítünk. Ezeket a felvételeket a korábbi állapottal összevetjük, így akár tizedmilliméternyi változást is ki tudunk mutatni.

  A komplex számítógépes vizsgálat átlagosan 30-40 percet vesz igénybe.

  Kérjük esetleges korábbi anyajegyekkel, bőrgyógyászati elváltozásokkal kapcsolatos leleteit hozza magával!

  A képekhez csatolunk minden egyéb hasznos információt (pl. megelőző változás, viszketés, stb). Minden adatot titkosan kezelünk, a képeket az adatvédelem szabályainak megfelelően párhuzamosan egy másik merevlemezen is elraktározzuk.


  Anyajegy vizsgálat ÁRAK >>>

  Miért érdemes Önnek is anyajegy vizsgálatra jelentkezni a DermaPix-nél?  BIZTONSÁG
  Rendelőinkben minden vizsgálatot kizárólag bőrgyógyász, onkológus szakorvosok végeznek. Számítógépes anyajegy vizsgálatunk 95% pontosságú.

  AZONNAL
  A vizsgálat után Önnek nem kell hetekig várnia az eredményre, mert azonnal, egyértelmű választ fog kapni szakorvosunktól arra a kérdésre, hogy el kell-e távolítatnia a problémás anyajegyet, vagy sem.

  FELÁR NÉLKÜL
  Kérdéses esetben, ha másodvéleményezés szükséges, nem számítunk fel felárat. Ilyen esetben akár 17 000 Forintot is megtakaríthat.

  SZAKÉRTELEM
  Munkatársaink több évtizedes klinikai tapasztalattal rendelkeznek, akik rendszeres meghívott előadók hazai és nemzetközi szakértői fórumokon és továbbképző tanfolyamokon. Így a magyarországi onkológus, bőrgyógyász szakorvosok meghatározó vélemény formálói közé tartoznak.

  TAPASZTALAT
  2005 óta több ezer anyajegy szűrést végeztünk el rendelőnkben.

  TELJESKÖRŰ
  Nálunk az alapvizsgálattól kezdve a számítógépes értékelésig minden egy helyen történik.

  Anyajegy vizsgálat ÁRAK >>>
  BőrAngyal Garancia

  100%-os pénzvisszafizetési garancia


  Ha Ön még nem teljesen biztos abban, hogy jelentkezik anyajegy vizsgálatra, engedje meg, hogy átvállaljunk minden kockázatot:

  Ha nem lesz teljesen elégedett a szolgáltatásunkkal, akkor csak írja meg e-mailben három hónapon belül, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vizsgálat költségét vita, magyarázkodás nélkül.

  Inkább mi vállaljuk a kockázatot, csak ne kelljen Önnek bizonytalanságban maradnia az anyajegyein alig észlelhető változásokkal kapcsolatban.

  Eddig hány anyajegy rendelő volt annyira biztos a vizsgálati módszereiben, hogy ilyen garanciát kínáljon Önnek?


  Regisztráció Anyajegy Vizsgálatra

  HOGYAN VEHETI ÉSZRE VESZÉLYES ANYAJEGYEIT

  anélkül, hogy egy fillért is költött volna vizsgálatra?  ANYAJEGY VAGY MELANOMA?
  Dr. Oláh Judit, onkológus,
  bőrgyógyász tapasztalatai
  és tanácsai
  A DERMAPIXRŐL RÖVIDEN
  Hogyan történik rendelőnkben a melanoma szűrés?  A VIZSGÁLAT LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
  Mi fog történni a rendelőben?

  RENDELŐINK:
  Baja, Budapest, Győr, Gyula, Pécs, Szeged
  Copyright © 2011  www.anyajegy.hu | DermaPix Diagnosztikai Kft. | 6725 Szeged, Szabadsajtó u. 22. | 06 30 967 78 63dermapix@anyajegy.hu | Adószám: 1367701-2-06