BŐRGYÓGYÁSZ SZAKORVOSAINK   

Dr. Oláh Judit, PhD, egyetemi docens - Szeged

1985-ben szerzett általános orvosi diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Bőrgyógyászatból és klinikai onkológiából rendelkezik szakorvosi vizsgával. PhD tudományos értekezését a melanoma gyakoriságáról és jellegzetességeiről írta.

1994-től a Szegedi Bőrgyógyászati Klinikán az Onkodermatológiai részleg vezetője, egyetemi docens. 2011-ben habilitált.

A Magyar Dermatológiai Társaság vezetőségi tagja, a Dermatoonkológiai szekció elnöke, az Euromelanoma csoport hazai vezetője. A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság vezetőségi tagja és főtitkára, a WHO Melanoma Group magyarországi képviselője, az European Association of Dermato-Oncology és az International Dermoscopy Society vezetőségi tagja. Az European School of Dermatooncology rendszeres előadója.

   

Dr. Gyulai Rolland, PhD, egyetemi docens - Pécs

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Klinikai Központ Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológia Klinika igazgatója, egyetemi docens.

1993-ban szerzett általános orvosi diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Bőrgyógyászatból és klinikai onkológiából rendelkezik szakorvosi vizsgával. Klinikai szakterülete a bőr rosszindulatú daganatainak, illetve a pikkelysömör (psoriasis) és egyéb gyulladásos bőrbetegségek kezelése.

Egy évet töltött kutatómunkával Németországban, a düsseldorfi Heinrich Heine Egyetemen, majd három évet az Egyesült Államokban, a clevelandi Case Western Reserve Egyetemen.

Jelenleg a Magyar Bőrgyógyászati Társulat vezetőségi tagja, korábban főtitkára. Az MDT Kísérletes Bőrgyógyászat szekció vezetőségi tagja. A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság és a Magyar Immunológiai Társaság, valamint az Európai Bőrgyógyászati és Venerológiai Akadémia (EADV) és az Európai Kutató Bőrgyógyász Társaság (ESDR) tagja.

   

Dr. Baltás Eszter, PhD, egyetemi adjunktus - Szeged

1997-ben szerzett általános orvosi diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Bőrgyógyászatból és klinikai onkológiából rendelkezik szakvizsgával.

2007-ben PhD tudományos fokozatot szerzett, 2013-ban habilitált. Jelenleg a Szegedi Bőrgyógyászati Klinikán az Onkodermatológiai szakrendelés vezetője, egyetemi adjunktus.

A Magyar Bőrgyógyászati Társulat vezetőségi tagja. A Magyar Klinikai Onkológiai Társaság és az Európai Bőrgyógyászati és Venerológiai Akadémia (EADV) tagja.

Rendszeresen tart előadásokat hazai és nemzetközi tudományos és szakmai kongresszusokon. Klinikai szakterülete: a bőr rosszindulatú daganatos betegségei, vitiligo, rosacea, psoriasis.

   

Dr. Csoma Zsanett, PhD, egyetemi adjunktus - Szeged

2000-ben szerzett általános orvosi diplomát a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Bőrgyógyász szakorvos, 2005-ben szerzett PhD tudományos fokozatot. Jelenleg egyetemi adjunktusként dolgozik a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikáján, a Gyermekbőrgyógyászati Szakrendelés vezetője.

Rendszeresen tart előadásokat hazai és nemzetközi tudományos és szakmai kongresszusokon. Kutatási területe az újszülöttkori bőrbetegségek vizsgálata és a festéksejtes anyajegyek kialakulásában szerepet játszó tényezők tanulmányozása.

Tagja a Magyar Dermatológiai Társulatnak, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának, a Magyar Perinatológiai Társaságnak, illetve az Európai Kutató Bőrgyógyászati Társaságnak.

   

Dr. Kis Erika, PhD, egyetemi adjunktus - Szeged

1988-ben szerzett általános orvosi diplomát a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Általános sebész és plasztikai sebész szakorvos. 2011-ben szerzett PhD tudományos fokozatot. A szegedi Bőrgyógyászati Klinika Plasztikai Sebészeti Osztályán egyetemi adjunktus.

Rendszeresen tart előadásokat hazai és nemzetközi tudományos és szakmai kongresszusokon, valamint részt vesz az orvostanhallgatók képzésében, mind magyar, mind angol nyelven.

Tudományos érdeklődése a daganatkezelésben az elektrokemoterápia, melyet hazánkban elsőként alkalmazott melanoma malignumban, Gorlin-Goltz szindrómában, és emlő karcinómában szenvedő betegeken. Fő kutatási területe a bizonyítékokon alapuló orvoslás és iráyelvfejlesztés.

Tagja a Magyar Égés Társaságnak, a Magyar Plasztikai és Helyreállító Esztétikai Sebészeti Társaságnak, a Magyar Dermatológiai Társaságnak, a European Burns Association-nak, a European Plastic- and Reconstructive Surgery Society-nek, a Tudományos Orvoslás Munkacsoportnak, a Magyar Klinikai Onkológiai Társaságnak, és a Guidelines International Network-nek.

   

Dr. Lengyel Zsuzsanna, PhD, egyetemi adjunktus - Pécs

2001-ben szerzett általános orvosi diplomát a Pécsi Orvostudományi Egyetemen. Bőrgyógyászat-kozmetológia-venerológiából, és klinikai onkológiából rendelkezik szakorvosi vizsgával, 2013-ban szerzett PhD tudományos fokozatot. A pécsi egyetem Bőr-, Nemikórtani és Onkodermatológia Klinikán egyetemi adjunktus.

2002 óta rendszeresen részt vesz az orvostanhallgatók képzésében, mind magyar, mind angol nyelven. Több alkalommal ösztöndíj elnyerésével, külföldi tanulmányutakon vett részt, ahol elsősorban az anyajegyek diagnosztikájával kapcsolatos módszereket tanulmányozta.

Folyamatosan részt vesz hazai és külföldi kongresszusokon, ahol előadóként is szerepel. A rendszeresen megrendezésre kerülő pécsi Melanoma Nap szervezője, a Magyar Bőrgyógyászati Társaság és Dermatoonkológiai Szekció tagja.

   

Dr. Fejős Zsuzsanna, főorvos - Budapest

1982-ben szerzett általános orvosi diplomát Budapesten a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Bőrgyógyászatból és Klinikai onkológiából rendelkezik szakorvosi vizsgával.

1992 és 2010 között az Országos Onkológiai Intézet bőrdaganatokkal foglalkozó Bőrgyógyászati Osztályán dolgozott adjunktusként. Jelenleg a Semmelweis Egyetem II. sz. Pathológiai Intézetében végez tudományos munkát. A melanoma genetikai eltéréseinek vizsgálatában vesz részt.

1995-től folytat magánorvosi tevékenységet. 2011 óta csak a magánpraxisában tevékenykedik. ahol főként onko-dermatológiai (anyajegy, jó és rosszindulatú bőrdaganatok) szűréssel, anyajegyek és bőrdaganatok kezelésével, gondozásával foglakozik az általános bőrgyógyászat mellett.

Számos hazai és külföldi kongresszuson vesz részt, tart előadást, szerepel poszterrel és publikál. A Magyar Dermatológiai Társaság, a Dermatoonkológiai Szekció, a Magyar Onkológiai Társaság és a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság tagja.

   

Dr. Gaszner Gabriella, főorvos - Baja

1989-ben végzett a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Ezt követően a Szegedi Bőrgyógyászati Klinikán dolgozott .

1993-ban szakvizsgázott bőr-nemigyógyászat és kozmetológiából. 1999-ben klinikai immunológia és allergológia szakvizsgát tett.

Egy évig a Bajai Kórház bőrgyógyászati osztályán dolgozott, majd 6 évig a Bácsalmási Önkormányzati Rendelőintézet Bőrgyógyászati szakrendelését vezette.

1996-tól folytat magánorvosi tevékenységet. 2002 óta csak a magánpraxisában tevékenykedik.

A Magyar Dermatológiai Társulat, STD Társaság, Magyar Klinikai Immunológia és Allargológia Társaság és az MMKE tagja.

   

Dr. Bély Mária, főorvos - Győr

1980-ban végzett a Budapesti Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán. 1984-ben szakvizsgázott bőr- és nemibetegségekből, kozmetológiából.

A kezdetektől fogva a Győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Bőrgyógyászati Osztályán dolgozik, 2005 óta osztályvezető főorvosként.

1981 óta foglalkozik a bőrgyógyászati daganatos betegekkel, azóta rendszeresen részt vett dermatoonkológiai tanfolyamokon, továbbképzáseken részint hazai szervezésben, részint az Amerikai Dermatológiai Társaság illetve az Amerikai Klinikai Onkológiai Társaság Tudományos gyűlésein.

1984 óta a kórház dermatoonkológiai rendelését vezeti. A kórházi munka mellett 2000 óta magánorvosként is tevékenykedik.

Férje Dr Pintér Tamás, a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Onkoradiológiai Osztályának vezetője, közösen müködtetett magánrendelésükön mindketten végzik a számítógépes anyajegyvizsgálatot.

A Magyar Dermatológiai Társaság, a dermatoonkológia szekció tagja.


   

Dr. Ócsai Henriette, főorvos - Gyula

1991-ben szerzett általános orvosi diplomát Szegeden a Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Egyetemen. Bőrgyógyászatból, kozmetológiából és klinikai onkológiából rendelkezik szakorvosi vizsgával.

2004. szeptemberéig a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Kórház bőrgyógyászati, majd onkológiai osztályán dolgozott és vezette a dermatoonkológiai részleget. Azóta Gyulán vezeti a Dermatoonkológiai Szakrendelést.

2005. decemberétől a Szegedi Bőrgyógyászati Klinika munkatársa is, ahol a Bőrdaganat és Melanoma részleg, Anyajegy Ambulancia munkájában vesz részt aktívan. Az onkoteam tagja.

Magánpraxist Gyulán és Kecskeméten folytat.

A Magyar Dermatológiai Társaság, a Dermatoonkológiai Szekció, a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság és a Magyar Onkológiai Társaság tagja.

Számos hazai és külföldi kongresszuson vesz részt, tart előadást, szerepel poszterrel és publikál.


Miért érdemes Önnek is anyajegy vizsgálatra jelentkezni a DermaPix-nél?BIZTONSÁG
Rendelőinkben minden vizsgálatot kizárólag bőrgyógyász, onkológus szakorvosok végeznek. Számítógépes anyajegy vizsgálatunk 95% pontosságú.

AZONNAL
A vizsgálat után Önnek nem kell hetekig várnia az eredményre, mert azonnal, egyértelmű választ fog kapni szakorvosunktól arra a kérdésre, hogy el kell-e távolítatnia a problémás anyajegyet, vagy sem.

FELÁR NÉLKÜL
Kérdéses esetben, ha másodvéleményezés szükséges, nem számítunk fel felárat. Ilyen esetben akár 17 000 Forintot is megtakaríthat.

SZAKÉRTELEM
Munkatársaink több évtizedes klinikai tapasztalattal rendelkeznek, akik rendszeres meghívott előadók hazai és nemzetközi szakértői fórumokon és továbbképző tanfolyamokon. Így a magyarországi onkológus, bőrgyógyász szakorvosok meghatározó vélemény formálói közé tartoznak.

TAPASZTALAT
2005 óta több ezer anyajegy szűrést végeztünk el rendelőnkben.

TELJESKÖRŰ
Nálunk az alapvizsgálattól kezdve a számítógépes értékelésig minden egy helyen történik.


   

BőrAngyal Garancia

100%-os pénzvisszafizetési garancia


Ha Ön még nem teljesen biztos abban, hogy jelentkezik anyajegy vizsgálatra, engedje meg, hogy átvállaljunk minden kockázatot:

Ha nem lesz teljesen elégedett a szolgáltatásunkkal, akkor csak írja meg e-mailben három hónapon belül, és mi kérdés nélkül visszautaljuk a teljes vizsgálat költségét vita, magyarázkodás nélkül.

Inkább mi vállaljuk a kockázatot, csak ne kelljen Önnek bizonytalanságban maradnia az anyajegyein alig észlelhető változásokkal kapcsolatban.

Eddig hány anyajegy rendelő volt annyira biztos a vizsgálati módszereiben, hogy ilyen garanciát kínáljon Önnek?Regisztráció Anyajegy Vizsgálatra

HOGYAN VEHETI ÉSZRE VESZÉLYES ANYAJEGYEIT

anélkül, hogy egy fillért is költött volna vizsgálatra?ANYAJEGY VAGY MELANOMA?
Dr. Oláh Judit, onkológus,
bőrgyógyász tapasztalatai
és tanácsai
A DERMAPIXRŐL RÖVIDEN
Hogyan történik rendelőnkben a melanoma szűrés?A VIZSGÁLAT LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE
Mi fog történni a rendelőben?

RENDELŐINK:
Baja, Budapest, Győr, Gyula, Pécs, Szeged

Copyright © 2011  www.anyajegy.hu | DermaPix Diagnosztikai Kft. | 6725 Szeged, Szabadsajtó u. 22. | 06 30 967 78 63dermapix@anyajegy.hu | Adószám: 1367701-2-06